Umrah Voorjaarsvakantie 2024

ALLE GROEPEN VOLGEBOEKT !!!

9 TOT 18 FEBRUARI LAATSTE OPTIE – VOL = VOL !!!

DE LAATSTE REIS VOOR DE MAAND RAMADAN 🎉👌

Waarom zijn we altijd zo scherp geprijsd? Zelfs in de vakanties?

Het is een goede vraag die we graag beantwoorden. Een van de redenen is dat we al een lange tijd actief zijn in de umrah branche en daarom met vaste partners in Saudi Arabie werken waardoor we concurrerende prijzen kunnen aanbieden. 

Dit in combinatie met onze 5 sterren reputatie (van nu 9 jaar op rij) maakt ons, alle lof zij aan Allah alleen, een gewild reisbureau. Wij vragen Allah om ons meer van Zijn gunsten te schenken.

Dus overweeg je in de voorjaarsvakantie de umrah te verrichten? Wacht dan niet te lang. Onze januari reis was in een week uitverkocht.

Schikt de datum? Dan kun je met een gerust hart boeken. Wij verzekeren je dat alles op en top georganiseerd zal zijn in sha Allah en dat jij enkel op Schiphol hoeft te verschijnen 👍

Voor vragen kunt u ons altijd een Whatsapp-berichtje sturen door hier te klikken.

 

Zoals altijd, top hotels en top begeleiding

Met 4-seizoensumrah hoef je alleen op schiphol te verschijnen ✈

De rest doen wij 👍

Alhamdoulilah, ik heb met deze organisatie nu meerdere keren een prachtige Umrah reis mogen ervaren. De begeleiders zijn uitstekend in hun werk, geven de juiste ondersteuning en zorgen ervoor dat je in alle rust alle onderdelen van de Umrah op de juiste manier ervaart. Verder is het ook hartstikke goed geregeld dat we op extra excursies gaan tijdens de reis. Dat zorgt uiteraard voor bonus punten. Moge Allah de organisatie belonen en tot de volgende keer weer inshaAllah!

Yassin Bounnou

drie keer meegereisd - 2019, 2021 & 2022

Hulp nodig?
Bel ons