Selecteer een pagina

Aanmeldformulier Umrah

 

Je hebt de details van een van onze reizen bekeken en wil graag boeken? Misschien dat je zoals de meesten afvraagt wat je allemaal nodig hebt om zo’n reis te boeken? Geen stress; wij nemen je alle zorgen uit handen.

De visumaanvraag, tickets, hotels, vervoer & begeleiding regelen wij. Je hoeft alleen op Schiphol te verschijnen op datum van vertrek.

Ben je een dame? Dan heb je een mahram nodig, zoals man, broer etc

Wij hanteren een aanbetaling van 500 euro per persoon. Na het invullen van het formulier en het doen van de betaling via IDEAL zul je info van ons ontvangen. Iedereen kan de Umrah verrichten; ons geloof is Alhamdolilah makkelijk!

Tijdig aanmelden voor een reis is noodzakelijk omdat de tickets beperkt zijn.

 

Vul het formulier in

Na het aanmelden nemen we contact met je op

"*" geeft vereiste velden aan

Voor welke reis wens je aan te betalen?*
Hidden
Hidden
Je kunt de foto gewoon met je smartphone maken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 8.
  Hidden
  Wij ontvangen in plaats van een foto van de pasfoto liever een close-up foto van uzelf met een kale muur als achtergrond. Dit is in sha Allah makkelijker bij het aanvragen van het visum
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 8.
   Hidden
   Vermeld de naam/namen van degene waarmee u een kamer zult delen met tussen haakjes uw relatie tot deze persoon (partner, broer, etc). Indien u alleen reist, wordt u ingedeeld en hoeft u niks aan te geven.
   Prijs: € 0,00

    

    

   Salam alaikom,
   Heb een onvergetelijke umrah geboekt via 4-seizoensumrah. Je krijgt meer dan ze beloven. Heb elke morgen in medina tijdens het ontbijt van een prachtig uitzicht en van nog veel meer mogen genieten. 4-seizoensumrah zeker een aanrader.
   Samira

   Hulp nodig?