Aanmeldformulier Umrah

 

Je hebt de details van een van onze reizen bekeken en wil graag boeken? Misschien dat je zoals de meesten afvraagt wat je allemaal nodig hebt om zo’n reis te boeken? Geen stress; wij nemen je alle zorgen uit handen. Het enige dat je nodig hebt is een paspoort dat 6 maanden geldig is voor de visumaanvraag en een bewijs van inenting voor de Meningitis prik. Daar heb je ruim voldoende de tijd voor.

De rest zoals visumaanvraag, tickets, hotels, vervoer & begeleiding doen wij. Je hoeft alleen op Schiphol te verschijnen op datum van vertrek. 

Ben je een dame? Dan heb je een mahram nodig, zoals man, broer etc

Wij hanteren een aanbetaling van 500 euro per volwassene. Na het invullen van het formulier en het doen van de betaling via IDEAL nemen wij contact met je op. Je ontvangt daarnaast via de mail handige info over de Umrah. Iedereen kan de Umrah verrichten, ons geloof is Alhamdolilah makkelijk!

Had je nog wat vragen alvorens te boeken? Klik dan hier om ons direct een Whatsapp-berichtje te sturen

Tijdig aanmelden voor een reis is noodzakelijk omdat de tickets beperkt zijn.

 

Vul het formulier in

Na het aanmelden ontvang je nuttige info via de mail

  • Prijs: 50.000,00 €

 

 

Salam alaikom,
Heb een onvergetelijke umrah geboekt via 4-seizoensumrah. Je krijgt meer dan ze beloven. Heb elke morgen in medina tijdens het ontbijt van een prachtig uitzicht en van nog veel meer mogen genieten. 4-seizoensumrah zeker een aanrader.
Samira

Open chat
Hulp nodig?
Salam alaikom

We helpen je graag verder ...
Powered by
Bel ons