HADJ 2022

de reis van je leven!

Hadj 2022!

We worden veel gevraagd over de Hadj 2022 en of deze door zal gaan. Onze verwachting is dat deze gezien de hoge vaccinatiegraad wereldwijd in sha Allah door zal gaan.

Reserveer vrijblijvend zodat je als eerste bericht ontvangt zodra de details bekend zijn.

Baareke Allaaho Fiekom

Een top organisatie die staat voor klanttevredenheid. Momenteel met deze organisatie op Umrah. Voorzien van goede begeleiding in Medina en goede Umrah- voorlichting. Momenteel zijn we in Mekka, Marriot Hotel.. prachtig!! Morgen vindt er een excursie plaats, waarbij we 5 plaatsen zullen bezoeken.

Kortom Abulfadl en Nabil, 2 broeders die de juiste begeleiding bieden en hun afspraken nakomen wat je vooraf hebt afgesproken met ze. Allahoema Barek!

Mourad el Uamari

Reserveer nu vrijblijvend!

De hadj is ongetwijfeld de belangrijkste reis die je als moslim maakt in je leven. Het is zelfs één van de vijf zuilen van ons geloof.

Gezien de status van deze grote aanbidding binnen ons geloof, wil je deze aanbidding uiteraard zo goed mogelijk uitvoeren. En om deze aanbidding correct uit te voeren is de juiste kennis van zaken vereist.

Onze profeet vrede zij met hem zei tijdens zijn afscheidsbedevaart tegen de metgezellen:

Neem van mij jullie Hadj-rituelen over, wellicht zal ik er na dit jaar niet meer zijn.

Dit is dan ook waar onze hoofd-focus op zal zijn tijdens, maar ook voorafgaand, aan de Hadj. 

Om dit doel van goede kennisoverdracht te bereiken krijg je bij ons toegang tot een online cursus over de Hadj van ongeveer 4 lessen.

We hebben er bewust meerdere lessen van gemaakt zodat de informatie begrijpbaar en overzichtelijk is. Je hebt dan ook de mogelijkheid om al je vragen over de Hadj te stellen.

De twee organisatoren en begeleiders van de Hadj 2019 zijn Abulfadl en Nabil. Beide in het bezit van een bachelor & Master van de islamitische universiteit van Medina. Zij zullen dan ook de online cursus over de Hadj verzorgen.

Hadj sfeer

Dit onderwerp is zo belangrijk dat we er een apart kopje aan hebben gewijd op deze pagina. Een van de belangrijkste ingredienten van een geslaagde Hadj-reis is dat de sfeer binnen de groep goed is. Je brengt aardig wat dagen met elkaar door en dit zal je enkel als prettig ervaren als de sfeer in de groep goed is. 

Dit is iets wat de begeleiders van 4-seizoensumrah heel serieus nemen en dat is ook waar ze – Alhamdolilah – om bekend staan.

 

Hadj 2019 hotels

De eerste vraag die we bij telefonisch contact altijd horen is: ‘In welke hotels zitten jullie?’ Het is een begrijpelijke vraag, maar zeker niet de belangrijkste vraag.

Laten we allereerst de vraag beantwoorden om vervolgens uit te leggen waarom dit niet de belangrijkste vraag is.

We zitten net zoals de meeste organisaties vòòr de Hadj in een hotel/appartement in Aziziah. En na de Hadj zitten we in de kloktoren in sha Allah. En in Medina zal het het Elaf Majeedi hotel, of een soortgelijk, hotel zijn.

En dan nu het antwoord waarom dit niet de belangrijkste vraag is. Dit is vanwege twee redenen:

1) Je kan vòòr en na de Hadj in het beste hotel zitten, maar als de Hadj niet goed verloopt omdat de begeleiding bijvoorbeeld niet (islamitisch) bekwaam is, dan heb je verder weinig aan die mooie hotels. En dan loop je het doel van jouw hele reis mis. 

2) Het is zo druk met de Hadj dat het eigenlijk weinig uitmaakt of je ver of tegenover de masjid al-Haram zit. Een veelgemaakte fout is dan ook dat men de umrah met de Hadj vergelijkt. Doe dit alsjeblieft niet, want die twee reizen zijn niet met elkaar te vergelijken!

Voor alle duidelijkheid: we zitten in prima hotels! Het doel van dit hele verhaal is om de mindset correct te krijgen. En dat je de focus op de Hadj zelf plaatst!

 

Hadj 2019 prijzen

Net zoals de hotels zijn ook onze prijzen conform de markt. Dit zijn de prijzen per persoon:

Vier persoonskamer: €5399

Drie persoonskamer €5949

Twee persoonskamer €6699

Inbegrepen:

  • Online Hadj-cursus
  • Visumaanvraag
  • Tickets
  • Hotels
  • Vervoer
  • Begeleiding (Nederlands, Arabisch, Berbers)
  • Ontbijt & avondeten (na de Hadj)
  • Lezingen voor en tijdens de Hadj

We vertrekken in sha Allah 5 augustus en retour is de 25e. Deze data kunnen met een dag verschillen. We vliegen vanaf Amsterdam via Istanbul naar Jeddah (een stad nabij Mekka). En terug vanaf Medina via Istanbul naar Amsterdam.

Het gedetailleerde programma van onze reis ontvang je uiteraard ruim voor vertrek.

Plek reserveren

Onze plekken zijn beperkt. Je doet er daarom goed aan om tijdig je plek te reserveren. En dit kan je doen door aan te betalen en een foto van je paspoort(en) te mailen naar info@4-seizoensumrah.nl

De aanbetaling die we hanteren bedraagt €1500 per persoon en kan worden overgemaakt naar het rekeningnr onderaan deze pagina.

Na het voldoen van de aanbetaling kom je in ons ‘informatie-traject’ terecht en word je op de hoogte gehouden van alle belangrijke zaken omtrent de Hadj 2019.

Een goede communicatie voorkomt veel irritatie’s en dat is dan ook waar we – in sha Allah – niet in zullen tekortschieten.

We kunnen begrijpen dat je nog met vragen zit. Ons verzoek is om een sms’je te sturen naar 0685224771 met je naam en het geschikte moment waarop je te bereiken bent. We kunnen dan een belafspraak inplannen. Dit werkt het beste!

Chat openen
Hulp nodig?
Bel ons