Ervaring & Missie

Abulfadl

 

4-seizoensumrah is opgericht door Abulfadl (van Kennisviamail.nl). Een broeder die zijn bachelor én master heeft behaald aan de islamitische universiteit van Medina.

Als jarenlange inwoners van Medina heb ik veel Nederlandse (en Belgische) moslims zien komen en gaan voor de umrah en hadj. Het viel me op dat velen van hen het gevoel hadden dat ze niet goed werden begeleid. Of dat gemaakte afspraken niet werden nagekomen. Dat vond, én vind, ik niet kunnen. Daar is de umrah-reis een veel te mooie ervaring voor.


Zo kwam ik op het idee om een umrah organisatie op te richten die zich onderscheidt met eerlijkheid, oprechtheid en een zeer goede begeleiding.

In 2015 werd deze droom werkelijkheid en sindsdien hebben we met het succes van Allah al velen geholpen aan wat zij: ‘de mooiste reis van hun leven’ noemen. 

ONZE MISSIE

Ons doel is om de umrah-reis zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Een goede begeleiding is daar de essentie van en staat daarom bij ons centraal. En voor deze begeleiding ben je bij Abulfadl aan het juiste adres. De unieke expertise die ik door vele jaren wonen en studeren in Medina heb opgedaan, wordt breed ingezet om de gehele umrah-reis zo goed en soepel mogelijk te doen verlopen.

Wat anderen van ons vinden

4-seizoensumrah is top! Je wordt van je aankomst tot je vertrek begeleid door 2 vriendelijke broeders. De accommodatie die ze ons hadden beloofd bleek zelfs nog beter te zijn. Een 5 sterren hotel op wandelafstand van de moskee. De broeders leggen ook elke ritueel uit dat verbonden is aan de Umrah. Voor de vrouwen was er ook een vrouw aanwezig van de broeders. Ze nemen je ook op excursies die leerrijk en zeer interessant zijn. Je eet ook af en toe samen met de mensen van de organisatie, waardoor je elkaar beter leert kennen. Men neemt ook de tijd om naar al je vragen te luisteren en te beantwoorden als men het antwoord kent, desnoods zoeken ze het antwoord voor je op. Zo goed is deze organisatie. Ik heb echt niet slechts op te merken over deze reis die ik heb ervaren. Ik had me aangemeld uit België en zelfs dit was geen probleem! Het was gewoon top!
Younes Bench

Bekijk onze aanbiedingen en bemachtig je plek!

Hulp nodig?
Bel ons