Umrah September 2023

Eind Sep / Begin Okt

LAATSTE PAAR PLEKKEN !!!

Van 27 sep tot 7 okt (11 dagen)Β kun je onder onze begeleiding genieten van het prachtige & rustgevende Mekka & Medina πŸ‘

We vliegen vanaf Amsterdam via Cairo naar Medina en terug vanaf Jeddah via Cairo naar Amsterdam.Β 

Voor vragen kunt u ons altijd een Whatsapp-berichtje sturen door hier te klikken.

Moge Allah deze prachtige reis voor ons allen vergemakkelijken.

MahiMahi
14:22 26 Feb 24
Heel er bedankt voor de mooie reis. De begeleiders waren top en waren heel betrokken. Zeker een aanrader voor iedereen om met 4seizoensumrah te gaan. Baraak Allaahoe fiekoum!
Soufian JahouhSoufian Jahouh
01:44 26 Feb 24
Yassin en Caine zijn tabarkallah top begeleiders! Goed georganiseerd alhamdoellilah, we hebben genoten van deze prachtige reis! Dit vraagt naar meer In Sha Allah ❤️🕋
Youssra AjanaYoussra Ajana
18:30 19 Feb 24
Ik heb samen met mijn familie een prachtige umrah-reis mogen maken waarbij alles van begin tot eind duidelijk werd gecommuniceerd. Daarbovenop was ustaadh Hassan de kers op de taart. Hij was meer dan een reisbegeleider voor ons. Moge Allah swt jullie allen belonen en het beste van het beste schenken op deze wereld en in het hiernamaals.
Oumaima OualiOumaima Ouali
20:04 18 Feb 24
Net terug van onze umrah. Allahoema bareek het was allemaal perfect geregeld en de begeleiding was fijn.
AANUITAANUIT
19:44 18 Feb 24
Als eerst, alhamdoellilah. Een zeer mooie reis gehad met 4seizoenen! Ustaadah Yassine heeft deze reis zeer goed begeleidt met serieuze boodschappen, levenslessen en ook humor. Hij heeft voor mij deze reis extra bijzonder gemaakt. Een broeder die ik van omwille van Allah van hou. De communicatie verliep goed via e-mail en vΓ³Γ³r en tijdens de reis via een WhatsAppgroep. Ik zal in sha Allah zeker met 4seizoensumrah terugwillen (tip: een rechtstreekse vlucht (of via Jeddah naar Medina), zou ik graag als mogelijkheid willen).
A LA L
15:04 18 Feb 24
Top ervaring alles is goed geregeld, Hassan hele goede begeleider
Nouaman AourarhNouaman Aourarh
01:48 18 Feb 24
Top begeleider! Goeie sfeer, goeie hotels en alles goed geregeld!
Soef MestourSoef Mestour
01:37 18 Feb 24
Prachtige ervaring met deze organisatie. Alles tot op de puntjes goed geregeld! De begeleider ustaadh Hassan is echt een cijfer 10! Neemt zijn verantwoordelijkheid, is zeer behulpzaam en educatief. Heeft kennis van zaken! Het was niet enkel umrah verrichten, maar we kregen eveneens onderwijs tijdens de excursie was prachtig en goed verzorgd. Zeker Voor herhaling vatbaar om weer te reizen met deze organisatie. Zeer aan te raden!
hayat allaouihayat allaoui
01:36 18 Feb 24
Zeer fijne begeleiding gehad . De groepsleider was heel duidelijk en alles was goed geregeld Hamdoellilah .
Anass A.Anass A.
01:28 18 Feb 24
Echt een top reisbureau met fijne reisbegeleiders waar alles goed geregeld is en duidelijk gecommuniceerd wordt. Tijdens de umrah zelf werden we dmv een oortje begeleid in wat we moesten doen en zeggen, wat heel fijn was. Zeker een aanrader!
Bilal El YousfiBilal El Yousfi
23:44 06 Feb 24
Afgelopen februari reisde ik met mijn familie (in totaal 9 personen) met 4-seizoenensumrah.Alhamdulillah is alles goed gegaan, zelfs beter dan verwacht. Ze waren echt de goedkoopste voor deze periode, maar desondanks hadden we zeer comfortabele hotels, vliegtuigen en bussen. Eerlijke mensen 👌Met af en toe wat fysieke hulp van haar kinderen heeft mijn oma, die een rolstoel gebruikt, gewoon samen met ons de umrah kunnen verrichten. Onze begeleider, broeder Yassin, hield rekening met ons en lette op zijn tempo. We spraken niet allemaal Arabisch/Nederlands, maar gelukkig kon hij zowel Arabisch als Nederlands spreken. Hij stond altijd open voor vragen en verzoeken, legde alles uitstekend uit en kon ons altijd geruststellen. Moge Allah hem belonen.Voor de reis hadden we vooral contact met broeder Brahim, die ook veel geduld met ons had en altijd bereikbaar was.Dit was mijn eerste keer umrah en ik kijk nu al uit naar de volgende.
M RidM Rid
16:42 20 Jan 24
Alles was top geregeld. Complimenten aan reisbegeleider Yassin en de rest!
Adam LaftihAdam Laftih
07:57 20 Jan 24
Mijn tweede umrah gedaan via 4 seizoens umrah. Als ik meer dan vijf sterren had kunnen geven, had ik het gedaan. Top service en heel goede begeleiding. Vooral echt een aanrader voor mensen die nog niet eerder Umrah hebben gedaan. Doordat je echt stap voor stap begeleid wordt, weet je zeker dat je eerste ervaring goed zal zijn. Moge Allah eenieder van de organisatie rijkelijk belonen voor alle inspanningen!
Jaber GhamouziJaber Ghamouzi
17:47 19 Jan 24
Allahoumabareek wat was dit een onvergetelijke reis. Alhamdoulilah de reisleider is ook een persoon met kennis!Insha Allah tot snel weer !
amina mientjeamina mientje
18:09 11 Jan 24
Lhamdoulilah,gister teruggekomen van een prachtige reis. Een reis waar ik sinds jongsafaan van droomde en die waar is gemaakt door de organisatie. Zoals jullie zeggen begeleiding op maat, dat was het zeker door onze broeder Yassin Allah houma bareek. Moge Allah swt hem hiervoor doen belonen.Door de excursies die gepland waren in zowel Medina als in Mekka, waren de juiste excursies om te krijgen. De plekken waar onze profeet vzmh en de metgezellen waren geweest, het besef dat ik daar ben geweest, heeft veel inpact op mij gehad. Daarnaast kregen wij de juiste lezingen van onze broeder Yassin, die van belang waren om te weten,hoe onze profeet vzmh heeft geleefd en dat wij zijn richtlijnen horen te volgen Lhamdoulilah. Yassin, was ook zeer zeker iemand met heel veel geduld,maakte grapjes met de jongeren, hield rekening met de ouderen en ook nog geduld met ons had, die weer even te lang bleven hangen. Hij gaf ook tips over restaurants, wasserette etc,dit was zeer zeker van belang ook.Onze Umrah liep Lhamdoulilah ook mededankzij broeder Yassin heel fijn. Hij had alles uitgelegd en gaf ons ook de tijd om ad3iyat te verrichten tijdens onze Umrah. Hij las de juiste woorden/ad3iyat voor die wij moesten nazeggen. Ook hier werden er af en toe grapjes gemaakt en kwam de juiste informatie binnen, door op de manier hoe onze broeder Yassin het overbracht. Nogmaals, dit was zeker een reis met begeleiding op maat.Lhamdoulilah, heb totaal geen min punten dan alleen maar pluspunten.Namens mijn moeder ook erg bedankt hiervoor, ook zij heeft het fijn ervaren Lhamdoulilah. Ook de groep waar we in zaten was een fijne groep.Ik zal jullie zeker aanraden aan andere en zeer zeker voor herhaling vatbaar in sha allah🤲🕋Barak allah houfiekoum,moge Allah swt jullie hiervoor belonen en het zwaar laten doen wegen op jullie weegschaal. Allah houma amien🤲
Oualid El BaroudiOualid El Baroudi
14:30 11 Jan 24
Salaam aleikoum Ik wil mijn oprechte dank uitspreken aan broeder Yasin, die mijn gezin en ouders voortreffelijk heeft begeleid. Zijn toewijding was merkbaar doordat hij op ieder moment klaarstond, en zijn antwoorden waren in overeenstemming met de richtlijnen van de Sunnah.Moge Allaah hem rijkelijk belonen en hem zegenen.De reis was werkelijk de mooiste ervaring; alles was tot in de puntjes geregeld, en de groep was werkelijk Masha AllahOualid el Baroudi
Aida MoslimaAida Moslima
09:32 09 Jan 24
Wij hebben genoten van zeer goede service en aandacht van onze lieve, gezellige reisleider (moge Allah 3azza wa jal over hem waken en nog meer succes schenken, amien ya rab), niet enkel de begeleiding in umrah handelingen maar ook in all onze benodigheden en andere eventule vragen. Reisleider is een student van kennis met betrouwbaar kennis en contacten. Foto is laatste dag dhor gebed in de moskee :(. Moge Allah 3azza wa jal ons spoedig doen laten terugkeren. Amien ya rab
MM
22:38 30 Dec 23
Al Hamdulilah! De mooiste reis van mijn leven zonder twijfel en dat is mede door de fantastische begeleiding van de broeders Yassin & Caine van 4-seizoens Umrah. Ik ben zelf bekeerling en bij deze organisatie ben je wat kennis en begeleiding betreft in goede handen.Hier hoef je letterlijk echt alleen maar op schiphol te verschijnen en wordt de rest geregeld. Hotels zijn ook super. Djazaak Allahu Ghairan voor deze fantastische ervaring. Wanneer ik Insha Allah terug kan gaan ga ik zeker weer met 4-seizoensUmrah!
ismael elhoebismael elhoeb
19:55 14 Nov 23
Mijn vrouw en ik hebben het erg goed ervaren het was onze eerste keer. De begeleiding was TOP!!! Zelfs voor iemand die niet weet van hoe of wat.We zijn vanaf begin goed op de hoogte gehouden van alles via whatsapp tijden benodigdheden etc.. Er werdt rekening gehouden met groepsactiviteit en eigen privΓ© tijd. Hij (Yassin) dacht ook mee met andere zaken zoals kleding wassen eettentjes.We hebben veel meegekregen en geleerd tijdens de excursies en toespraak van onze begeleider (Yassin) die openstond voor al onze vragen van ieder in de groep. Hij heeft ons stap voor stap door het hele umrah proces geholpen.Onze dank is groot djazakoe allahoe khairan. De groep waarin we zaten was ook super Ma Sha Allah.Maar helaas aan alles komt ook een eind . Wie weet als we het nog meemogen maken In Sh Allah zeker ga ik via jullie boeken.Moge Allah jullie rijkelijk belonen voor wat jullie doen en wat jullie ons gegeven hebben (een overweldigend en mooi gevoel)Wa Salam alaykoum Wa rahmatoullah wa barakatouh
js_loader

Zoals altijd, top hotels en top begeleiding

Met 4-seizoensumrah hoef je alleen op schiphol te verschijnen ✈

De rest doen wij πŸ‘

Alhamdoulilah, ik heb met deze organisatie nu meerdere keren een prachtige Umrah reis mogen ervaren. De begeleiders zijn uitstekend in hun werk, geven de juiste ondersteuning en zorgen ervoor dat je in alle rust alle onderdelen van de Umrah op de juiste manier ervaart. Verder is het ook hartstikke goed geregeld dat we op extra excursies gaan tijdens de reis. Dat zorgt uiteraard voor bonus punten. Moge Allah de organisatie belonen en tot de volgende keer weer inshaAllah!

Yassin Bounnou

drie keer meegereisd - 2019, 2021 & 2022

Hulp nodig?
Bel ons