Je bent geïnteresseerd in een van onze umrah-reizen en je wil graag jouw plek(ken) bemachtigen. In het beknopt leggen we je uit hoe dit moet.

Aanbieding pagina

Op de aanbieding pagina voor de betreffende reis kun je aan de teller zien hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. Deze is – in sha Allah- altijd up to date.

Als er nog genoeg plekken over zijn, kan je overgaan tot het boeken van de reis. Zijn er geen voldoende plekken meer, neem dan even contact met ons op via 06 85 22 47 71.

Klik hier voor onze eerst-volgende umrah-reis

Aanbetaling

 

umrah aanbetalingWij hanteren een aanbetaling van 500 euro per persoon. Deze kan je overmaken naar het volgende rekeningnr:

4-seizoensumrah

NL90 INGB 0007 5071 70

Als omschrijving plaats je de umrah-reis waarvoor jij je wil aanmelden. Voor onze umrah in de herfstvakantie plaats je bijvoorbeeld: ‘umrah herfst 2018’. Nadat je de aanbetaling hebt gedaan, geef dit dan even aan ons door ter bevestiging.

Foto paspoort

visumaanvraag saudi

Naast de aanbetaling hebben wij een foto van de paspoort(en) nodig. Deze kan je e-mailen naar info@4-seizoensumrah.nl Probeer ervoor te zorgen dat alle gegevens op de foto duidelijk leesbaar zijn.

Plek gereserveerd

 

umrah reservering

Wanneer de aanbetaling in orde is gemaakt en wij een foto van de paspoort(en) hebben ontvangen via de mail, wordt er een plek(ken) gereserveerd. Het vroegtijdig reserveren van een plek is noodzakelijk omdat er per reis slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn.

Visum-aanvraag

Voor het reizen naar Saudi Arabie is een visum vereist. Voor de klanten die zich hebben aangemeld, moet dus een visum worden aangevraagd. Wij hebben hiervoor de volgende documenten nodig:

 1. Een paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is
 2. Een pasfoto
 3. Bewijs van inenting voor de meningitis prik (inenten kan o.a. bij de GGD)
 4. In het geval van een meereizende echtgenote: een huwelijksakte
 5. In het geval van meereizende kinderen: een uittreksel van de gemeente

Deadline

Ruimschoots op tijd wordt er een deadline naar de klant gecommuniceerd voor het inleveren van de benodigdheden voor de visum-aanvraag en het overmaken van het restant bedrag. De visa zijn ongeveer een week voor vertrek gereed. De klant wordt hierover bericht.

Info-mail

Via de email ontvang je ongeveer drie weken voor vertrek alle belangrijke info omtrent de reis. Zoals de vluchttijden, aangeraden voorbereiding en het programma van ons verblijf in Medina & Mekka.

Whatsapp-groep

Een week voor vertrek wordt er een Whatsapp-groep aangemaakt voor de verdere communicatie.  Hier wordt ook gedurende de reis gebruik van gemaakt voor alle belangrijke mededelingen.

Wij hopen dat het aanmeldproces hierbij duidelijk is. Voor verdere vragen kun je ons altijd contacteren via 06 85 22 47 71 of info@4-seizoensumrah.nl.

 Misschien ook interessant:

Handleiding bezoek Medina

Eerstvolgende Umrah-reis

 

Deel | "Wie uitnodigt naar het goede, heeft dezelfde beloning als degene die ernaar handelt."
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Open chat
Hulp nodig?
Salam alaikom

We helpen je graag verder ...
Powered by
Bel ons